Profile Jump Bikes Blankenberge

DE FIETSSPECIALIST

“Het loopt op wieltjes”

23 mei 2013

“Het loopt op wieltjes”

Ria Van Massenhove traint voor Mon Ventoux

BlankenbergeWe zitten op minder dan een maand van d-day, dé beklimming van de Ventoux. “Alles loopt op wieltjes”, vertelt de goedlachse sportieve fietsdame Ria Van Massenhove.

 

streekkrant

Ria op voorbereiding: met de vriendinnen 75km fietsen in Riemst met Sporta

Ria heeft ondertussen haar wekelijkse trainingen opgedreven. Er wordt gefietst op maandagmorgen, woensdag en zondag. “Daarbij komt nog twee keer een uurtje zwemmen per week. Het uurtje aerobic vervolledigt mijn trainingsschema.” Ria laat het klinken alsof het een vanzelfsprekendheid is. Zelfs regen en wind hebben haar tot nu toe nog niet tegen gehouden. “Het lukt aardig. Op eigen tempo gaat het zelf vlotjes.” Als er één iets is waar ze nu vooral mee bezig is, is het uitkijken naar 22 juni. “We zijn allemaal heel benieuwd naar de weersomstandigheden bij de start aan de voet van de Ventoux. Maar wat er ook van zij, we gaan er voor!”

 

GOEDE VOORBEREIDING

Ria kreeg de voorbije weken in al haar inspanningen gezelschap van man en vriendinnen, vooral op zondag dan. “Zondag 5 mei hebben Staf en ik, Dotje en Stephanie 105km gefietst. Ondanks de twee lekken banden van Stephanie liep alles goed. Zondag 19 mei was gereserveerd voor een training op de Mon Ventoux dag in La Roche en Ardenne.” De rit is gekend als de koninginnenrit  van de voorbereidingen. “Dan is er nog één klimtraining die we niet willen missen, in Herbesthal op zondag 2 juni. Vanaf dan zijn we er klaar voor.” Ria’s fiets wordt door haar man begin juni nog eens grondig nagezien. Ook de praktische voorbereidingen voor de beklimming van de Mont Ventoux worden getroffen. “Staf en ik hebben onze kledij al klaarliggen. We hebben een huisje geboekt in Modène in de Franse Provence op een 10 tal km van Bédoin. We hebben beslist de kan van Sault te beklimmen.” Wij wensen Ria en team alvast alle succes toe!

(cbek/foto grf)

Bron: Streekkrant 22 mei 2013
Bekijk hier het artikel


Wij aanvaarden ecocheques! “Samen de top gehaald”
Wij aanvaarden ecocheques!
“Samen de top gehaald”
Catalogus
  • Er bestaan geen productcategorieën.
Contactgegevens
Brugse Steenweg 71A
B-8370 Blankenberge


+32 50 423366

+32 50 423347

Facebook

Twitter
Betalen kan met :
Openingsuren

DE OPENINGSUREN ZIJN GEWIJZIGD EN BLIJVEN NU GANS HET JAAR DEZELFDE

Ma - Di 9:30 - 12:00
13.30 - 18:00
WoGESLOTEN
Do -Vrij9:30 - 12:00
13.30 - 18:00
Za9:30 - 12:00
13:30 - 17:00
Zon- en
feestdagen
GESLOTEN
Profile Jump Bikes ©2013